Påskrace

Paskrace

Påskrace 14.4.2019 kl. 15-19.30 i Smedsby!

Följ med på äventyr i påskharens spår! Med mobilappen ”Actionbound” som vägvisare och guide får du en rolig upplevelse i liknande tappning som Amazing race! Följ pilen för att hitta vidare till nästa koordinat för att
lösa uppgifter på de olika stationerna! Skriv svar, ladda upp bilder och videoklipp via din egen telefon direkt i Actionbound!

Start och målgång är vid Kulturhuset i Korsholm (Skolvägen 1). Man kan starta Påskracet mellan 15-17 och stationerna längs rutten stänger kl. 19, och målgången stänger 19.30.

Café Rosetten har även öppet kl. 16.30-19.30!

I appen Actionbound kan man gå som ett lag, då behöver endast en telefon ladda ner appen!
Kom ihåg att du måste kunna läsa och skriva lite och förstå hur du ska tolka anvisningarna för att komma vidare. Rutten som följs i Actionbound är ungefär 3 km lång - vägen är hemlig enda tills du löst uppgifterna, så ladda telefonen eller plattan, ta cykel eller gå och kom med på Påskrace i Smedsby!

Påskracet ordnas inom projektet Up, Out and Move! som finansieras med med statsunderstöd som är beviljat ur vinstmedel från tipsbolaget Veikkaus. I samarbete med Fritid och Kultur, Korsholms vuxeninstitut, Folkhälsan i Korsholm, Mustasaaren Suomalainen Seurakunta och Vallonia.

Kontakt:
Projektkoordinator Up, Out and Move! Jessica Strandholm
Tfn 050 517 6662
jessica.strandholm@korsholm.fi

Logo Up out and move