Mustasaari myi kaukolämpöyhtiön

Kunnanjohtaja Rurik Ahlberg ja Vaasan Sähkö Oy:n toimitusjohtaja Stefan Damlin allekirjoittivat 16.6. sopimuksen, jolla kunta myy Vaasan Sähkö Oy:lle enemmistöosuutensa kaukolämpöyhtiöstä Smedsby Värmeservice Ab.

Kunta on jatkossakin Vaasan Sähkö Oy:n toimittaman kaukolämmön suuri asiakas. Kaupan yhteydessä tehtiin myös yhteistyösopimus, jonka mukaan kunta ja Vaasan Sähkö Oy luovat myös jatkossa edellytyksiä kaukolämpöverkon laajentamiselle Mustasaaressa.

Ne, jotka ovat tällä hetkellä liittyneet Smedsby Värmeservice Ab:n kaukolämpöverkkoon, säilyvät asiakkaina myös jatkossa, mutta saavat kaupan ansiosta entistäkin edullisemman sopimuksen Vaasan Sähkö Oy:n kanssa.

Kauppa on täysin linjassa kunnan tavoitteiden kanssa: kunta keskittyy ydintoimintaansa ja etsii yhteistyömahdollisuuksia sellaisten yksityisten toimijoiden kanssa, jotka haluavat löytää innovatiivisia ratkaisuja, kehittää toimintaa ja johtaa markkinoita.

Kunta on erittäin iloinen siitä, että Vaasan Sähkö Oy:stä tulee yhtiön yksinomistaja ja että Vaasan Sähkö Oy haluaa kehittää yhtiön toimintaa.Smedsby red varmeserviceavtal