Tuuliturbiinien käyttö- ja kunnossa-pitokoulutus


28.2.2012

Kylpylähotelli Rantasipi Tropiclandia 14.3.2012 klo 9.00-17.00

Tervetuloa tuuliturbiinien käyttö- ja kunnossa-pitokoulutukseen!

Aika: 14.3.2012 klo 9.00-17.00
Paikka: Kylpylähotelli Rantasipi Tropiclandia
Lemmenpolku 3, Vaasa

Koulutus on suunnattu tuulivoimateollisuuden yrityksille, erityisesti alihankkijoille sekä tuuliturbiinien käyttö- ja kunnossapitoyrityksille.
Koulutus keskittyy tuuliturbiinien nykyteknologioihin, pääsysteemeihin ja niiden vahvuuksiin ja heikkouksiin sekä nykyaikaisten tuuliturbiinien tehokkaaseen käyttöön ja kunnossapitoon. Kouluttajana toimii tanskalainen Carsten Andersen (Danish Wind Power Academy). Esitykset ovat englanniksi. Ohjelma on liitteenä.
Torstaina 15.3.2012 on yrityksille varattu mahdollisuus kahdenkeskisille keskusteluille Carsten Andersenin kanssa. Näihin ovat etusijalla Länsi-Suomen tuulivoimakeskushankkeessa mukana olevat yritykset.
Osallistumismaksu on Länsi-Suomen tuulivoimakeskushankkeessa mukana olevien yritysten osalta 290 € + alv/ henkilö ja muilta 390 € + alv /henkilö. Maksu sisältää esitysmateriaalin, aamukahvin, lounaan ja iltapäiväkahvin.

Ilmoittautumiset 9.3.2012 mennessä osoitteeseen merinova@merinova.fi Ilmoitathan samalla laskutusosoitteen ja mahdollisen erikoisruokavaliosi.

Lisätietoja seminaarista antavat Esa Merivalli (esa.merivalli@prizz.fi), Johan Wasberg (johan.wasberg@merinova.fi) ja Jouko Putkonen (jouko.putkonen@merinova.fi).

Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tervetuloa!
Länsi-Suomen tuulivoimakeskushanke

  Kutsu 

IMG TYÖKALUT
IMG Tulosta sivu
IMG Suurenna teksti
IMG Takaisin


© Mustasaaren kunta 2004–2013. Vastaava julkaisija: Linda Jakobsson-Pada.