Senioripiste


Senioripiste on monitoimikeskus, joka tarjoaa viriketoimintaa ja yhdessäoloa lähinnä 65 vuotta täyttäneille mustasaarelaisille. Senioripiste on kuitenkin kaikkien ikäryhmien mieluinen tapaamispaikka.

Senioripiste tarjoaa päiväkeskustoimintaa ja askartelua. Harrasteryhmät kokoontuvat kerran viikossa. Senioripisteessä järjestetään myös erilaisia teemapäiviä (esimerkiksi korttientekoa), eläkeläistansseja maanantaisin, yhteislaulua, luentoja, markkinoita ja myyjäisiä.

Suomen- ja ruotsinkieliset perhepäivähoitajat kokoontuvat päiväkeskukseen antaakseen lapsille virikkeitä ja hakeakseen inspiraatiota toisiltaan. Kunnan ja sosiaalikeskuksen työntekijät pitävät päiväkeskuksessa kokouksiaan ja tapaamisiaan.

Toivomme, että eläkeläiset itse esittäisivät ajatuksiaan ja ehdotuksiaan toiminnasta. Me kaikki Senioripisteessä työskentelevät olemme avoimia uusille ajatuksille ja ehdotuksille ja haluamme luoda kävijöille iloa monien mahdollisuuksien talossa. Senioripiste on avoinna maanantaista perjantaihin klo 9.00–16.00. Lisätietoja päiväkeskusohjaajalta.


Yhteystiedot:
Päiväkeskusohjaaja Viola Mitts
Puhelinaika klo 9.30–10.30, puh. (06) 327 7293
Mustasaaren päiväkeskus
Niilontie 1
65610 Sepänkylä
Sähköposti


Viimeksi päivitetty 10.11.2009

IMG TYÖKALUT
IMG Tulosta sivu
IMG Suurenna teksti
IMG Takaisin


© Mustasaaren kunta 2004–2013. Vastaava julkaisija: Linda Jakobsson-Pada.