Vaasanseudun Kehitys Oy


Vaasanseudun Kehitys Oy VASEK on syksyllä 2003 toimintansa aloittanut Vaasan seudun kuntien omistama seudullinen kehittämis- ja elinkeinoyhtiö. Vaasa, Mustasaari, Maalahti, Korsnäs, Vöyri, Laihia, Vähäkyrö ja Isokyrö ovat tiiviisti mukana vahvistamassa Vaasan seudun asemaa kilpailukykyisenä alueena.

VASEKin ydintehtävät ovat
- seudullisen elinkeinoneuvonnan koordinointi ja toimialakohtaisten yrityspalvelujen tuottaminen,
- seudulliset elinkeinoihin ja yrittämiseen liittyvät kehityshankkeet ja
- seudun markkinointi.

Yhtiö toimii tiiviissä yhteistyössä yrityksien ja yrittäjien, koulutus- ja tutkimussektorin toimijoiden sekä kuntien ja muiden tahojen kanssa. VASEK kokoaa eri toimijoita yhteiseen keskusteluun ja toimintaan seudun kilpailukyvyn edistämiseksi.

VASEK koordinoi seudullisia yrityspalveluja Vaasan seudulla. Apua ja tukea yrityksen perustamiseen ja toiminnan alkutaipaleelle saa VASEKista ja sen osana toimivasta Vaasanseudun Uusyrityskeskus Startiasta. Luottamuksellinen ja asiantunteva palvelu antaa eväät oman liiketoiminnan perustamiseen ja sen jatkokehittämiseen.

Varaa aika Startiaan numerosta (06) 317 7600.
http://www.vasek.fi/aloittavalle-yrittajalle-startia  

Suunnitellessasi yrityksesi toiminnan kehittämistä, omistajan- tai sukupolvenvaihdosta tai jos haluat tietoa yrityksen kansainvälistymisestä, ota yhteyttä VASEKin yritysneuvojiin. He kertovat mahdollisuuksistasi kehittää yritystoimintaasi ja auttavat kaikissa kysymyksissäsi maksuttomasti ja luottamuksella. Voit ottaa yhteyttä oman kuntasi yrittäjistä vastaavaan yritysasiamieheen tai ottaa yhteyttä siihen yritysasiamieheen, jonka erityisosaaminen parhaiten vastaa tarpeitasi.

Mustasaaren kunnan vastuuhenkilö on kehitysjohtaja Stefan Råback
p. 050 590 2525
sähköposti  stefan.raback@vasek.fi

Yhteystiedot ja toimialakohtaiset henkilöstön vahvuusalueet löytyvät VASEKin verkkosivuilta http://www.vasek.fi/yhteystiedot/

VASEK on mukana tukemassa myös yrityskummitoimintaa Vaasan seudulla. Yrityskummi on yrittäjän luottohenkilö, joka tukee, sparraa, valmentaa, avaa ovia ja esittää ratkaisuja yrittäjän ongelmiin ulkopuolisen silmin. Yrityskummitoiminta on yrittäjyyden ja elinkeinotoiminnan tukemista ja edistämistä. Yrityskummit toimivat luottamuksellisesti, maksuttomasti ja yhteistyöhakuisesti. Yhteydenotot yrityskummitoimintaan Vaasan seudulla ja lisätietoja toiminnasta http://www.vasek.fi/yrityskummitoiminta/

Vaasan seudun yritysrekisteristä löydät seudun kuntien alueella toimivien lähes 7 000 yrityksen tiedot. Ilmoita oman yrityksesi tiedot maksuttomaan rekisteriin tai tarkista, että yrityksesi tiedot ovat rekisterissä ajan tasalla.
http://www.vasek.fi/yritysrekisteri/ 

Kun etsit yrityksellesi vapaata toimitilaa tai tonttia seudultamme, toimii Vaasan seudun toimitilarekisteri mainiona keinona löytää vaihtoehtoja kootusti samasta osoitteesta. Rekisteristä löytyvät niin vuokrattavana kuin myytävänäkin olevat kohteet. Palvelu on maksuton sekä tilojen ilmoittajille että tiloja hakeville yrityksille.
http://www.vasek.fi/vaasan-seudun-yritystontit-ja-toimitilat-samasta-osoitteesta/


Vaasanseudun Kehitys Oy VASEK
Alatori 1 A

65100 VAASA
vaihde (06) 317 7600
fax (06) 317 7611
sähköposti info@vasek.fi
http://www.vasek.fi/

Viimeksi päivitetty 22.9.2011

IMG TYÖKALUT
IMG Tulosta sivu
IMG Suurenna teksti
IMG Takaisin


© Mustasaaren kunta 2004–2013. Vastaava julkaisija: Linda Jakobsson-Pada.