Kunnanjohtajan tervehdys


Hyvä verkkovierailija!

Haluamme verkkosivujemme kautta antaa sinulle tietoa Mustasaaren kunnan ajankohtaisista asioista ja tapahtumista ja kertoa, kenen puoleen voit kääntyä eri asioissa, kuten päivähoitoa ja rakentamista koskevissa kysymyksissä. Haluamme olla lähellä kuntalaisia ja tarjota heille laadukkaita palveluja.
 
Verkkosivujemme tavoitteena on myös antaa ulkopuolisille ensivaikutelma siitä, mitä kauniissa kunnassamme kannattaa nähdä ja kokea. Merenkurkun saaristo valittiin vuonna 2006 maailman luonnonperintökohteiden joukkoon, ja itse asiassa luonnonperintökohteita on Pohjoismaiden manneralueella vain viisi! Suunnittelemme parhaillaan, mikä olisi paras tapa levittää tietoa tästä ainutlaatuisesta alueesta sekä mustasaarelaisille että vieraille läheltä ja kaukaa.

Mustasaari on moni-ilmeinen kunta. Täältä löytyy Suomen pisin silta, Suomen toiseksi vanhin vielä käytössä oleva kivisilta, monia kyliä – joista Sulva valittiin Suomen parhaaksi asuinalueeksi vuonna 2006 – sekä maaseudun ja taajamien vaihtelua. Olemme ylpeitä kunnan vireästä ja usein kansainvälisestikin suuntautuneesta yrittäjyydestä. Olemme ylpeitä perinteistä, joihin jokainen voi tutustua esimerkiksi Stundarsissa, jonne on siirretty vanhoja puutaloja lähiseudulta. Stundarsin kulttuurikeskus puolestaan sijaitsee lähellä huomattavasti vanhempaa muistomerkkiä – Söderfjärdenin meteoriittikraatteri syntyi peräti 520 miljoonaa vuotta sitten! 

Toivottavasti löydät etsimäsi tiedot verkkosivuiltamme. Otamme myös mielellämme vastaan palautetta parantaaksemme palvelujamme.

Ystävällisin terveisin

Rurik Ahlberg

IMG TYÖKALUT
IMG Tulosta sivu
IMG Suurenna teksti
IMG Takaisin


© Mustasaaren kunta 2004–2013. Vastaava julkaisija: Linda Jakobsson-Pada.