Yrittäminen


Mustasaari on monipuolisen ja vireän elinkeinoelämän kunta, jossa itsenäisellä yrittämisellä on pitkät perinteet. Yrittämisen ydinryhmän muodostavat pienet ja keskisuuret perheyritykset. Tällä hetkellä kunnassa toimii yli tuhat yritystä, joiden kotipaikaksi on rekisteröity Mustasaari.

Mustasaaren kunta pyrkii tarjoamaan yrittämiselle parhaat mahdolliset edellytykset esimerkiksi pitämällä tarjolla laajan valikoiman erilaisia yritys- ja teollisuustontteja eri puolille kuntaa kaavoitetuissa yrityskeskuksissa.

Kunnan elinkeinopolitiikan päätavoitteena on luoda Mustasaaren ja koko seudun yrityksille hyvät edellytykset kannattavaan toimintaan, kasvuun ja erikoistumiseen. Painopiste on kunnan yrityskeskusten kehittämisessä. Kunnan elinkeinopolitiikkaa suunnitellaan ja toteutetaan läheisessä yhteistyössä Vaasanseudun Kehitys Oy:n ja Mustasaaren ja Vaasanseudun yritysten kanssa. Yksittäisissä tapauksissa kunta voi myös tehdä yhteistyötä yritysten ja muiden toimijoiden kanssa rahoituksen keräämiseksi toimitiloihin tai muihin suuriin investointeihin.

Mustasaaressa jokainen yritys on tärkeä – koosta riippumatta. Mustasaari haluaa edistää uusien yritysten sijoittumista kuntaan ja auttaa mielellään löytämään yrityksen tarpeita parhaiten vastaavan toimipaikan.

 Mustasaaren elinkeinostrategia

Yritysten tukimahdollisuudet Pohjanmaan TE-keskuksen toimialueella


Lisätietoja:
Elinkeinopäällikkö Matias Båsk 
Puh. (06) 327 7121  
Sähköposti

Viimeksi päivitetty 17.6.2011

IMG TYÖKALUT
IMG Tulosta sivu
IMG Suurenna teksti
IMG Takaisin


© Mustasaaren kunta 2004–2013. Vastaava julkaisija: Linda Jakobsson-Pada.