Tietoa Mustasaari.fi:sta


Sivut julkaistiin 30. huhtikuuta 2004. Voidaksemme kehittää sivuja edelleen toivomme, että kerrot meille mahdollisista puutteista ja asioista, joista haluaisit saada lisätietoja.

Tekstin koko
Sivun oikeassa laidassa on toiminto ”Suurenna tekstiä”. Suurennuslasia klikkaamalla näet tekstin suurempana ja helppolukuisempana. Huomaa, että sivuja ei ole optimoitu tälle tekstikoolle. Suurennettua tekstiä voidaan pienentää klikkaamalla "Pienennä tekstiä".

Tulosta sivu
Sivun oikeassa laidassa on toiminto ”Tulosta sivu”. Avoinna oleva sivu avautuu uudessa ikkunassa ilman valikkoja ym., mikä helpottaa tulostamista.

Sähköposti
Mustasaaren kunnan työntekijöiden sähköpostiosoitteet ovat muodossa etunimi.sukunimi@mustasaari. fi. Huomaa, että kirjaimien å, ä ja ö tilalla käytetään kirjaimia a, a ja o.

Useimmilla sivuilla on linkki kaavakkeeseen, jolla voit lähettää sähköpostia kunnan työntekijöille, vaikka sinulla ei ole omaa sähköpostiosoitetta. Kenttiin "etunimi" ja "sukunimi" kirjoitetaan vastaanottajan nimi aivan kuten se normaalistikin kirjoitetaan.

Haku
Hakutoiminnolla voit etsiä sinua kiinnostavia sivuja. Huomaa, että hakutoiminto etsii sivuja vain osoitteesta www.mustasaari.fi.

 


Lisätietoja:
Kanslisti Tommy Lahti 
Puh. (06) 327 7144
Sähköposti
Viimeksi päivitetty 19.6.2006

 

IMG TYÖKALUT
IMG Tulosta sivu
IMG Suurenna teksti
IMG Takaisin


© Mustasaaren kunta 2004–2013. Vastaava julkaisija: Linda Jakobsson-Pada.